Kategorier

Lista produkter efter tillverkare: Milltek Sport

Milltek Sport

Milltek Sport.
Etablerat redan på 80-talet som tillverkare av rostfria avgassystem är Milltek Sport från England idag en av dom största tillverkarna av effekt avgassystem på jorden.

Milltek Sport


Milltek Sport.
Etablerat redan på 80-talet som tillverkare av rostfria avgassystem är Milltek Sport från England idag en av dom största tillverkarna av effekt avgassystem på jorden.Med långt över 1600 olika avgassystem i produkt portföljen är Milltek Sport den tillverkare som vi på Stertman Motorsport erbjuder som har bredast portfölj gällande avgassystem.
Milltek Sport specialiserar sig på VAG koncernen men erbjuder även lite olika avgassystem till en hel del andra bilmärken och modeller. 

Rostfria och med lika bra passform som original, dessutom till ett mycket konkurrans kraftigt pris så kan man säga att det aldrig blir fel med ett Milltek Sport avgassystem på bilen. 


Från oss på Stertman Motorsport AB får man unika garantier på Milltek Sport, vi erbjuder 3 års garanti paket på alla Milltek Sport avgassystem i stället för 1-2 år från övriga leverantörer.
Dessutom ingen fraktkostnad på garanti delar och man behöver inte skicka tillbaka trasig del till fabriken där bilen blir utan avgassystem tills garanti ärendet är klart. Vi erbjuder alltså ett helt eget garanti program som man inte hittar någon annanstans. 

Stertman Motorsport AB har även prisgaranti på Milltek Sport och matchar alla återförsäljare och även annonser på tillexempel Ebay. 


Finns oftast att välja mellan Resonated (dämpat) och Non-Resonated (mindre dämpat).


Leverans tid på Milltek Sport avgassystem:
Generellt 5-50 dagar, beror på om system finns på lager hos Milltek sport eller när nästa produktion är.


Stertman Motorsport AB lagerför inte Milltek Sport avgassysterm och erbjuder ej ångerrätt på Milltek Sport avgassystem.

Mer
per sida
Visar 1 - 36 av 2280 artiklar
Visar 1 - 36 av 2280 artiklar